Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

αναρτήθηκε σε: Uncategorized, Τα νέα μας | 0

Προς: Διαπεριφερειακό Σύλλογο Εργαζομένων «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» Περιφερειών Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου

voithiasto-spiti-620x330Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» αποτέλεσε και αποτελεί έναν από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πράγμα το οποίο ομολογείται όχι μόνο από τους ωφελούμενους αλλά και από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας. Και βέβαια η συμβολή σας ως εργαζομένων στην συνέχιση και ομαλή λειτουργία του προγράμματος ήταν και είναι καθοριστική. Ο συνδυασμός μας είναι σαφέστατα τοποθετημένος απέναντι στα ερωτήματα που θέτετε:
1. Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση αναφορικά με την οποιαδήποτε απόπειρα ιδιωτικοποίησης όλων των κοινωνικών δομών τρων Δήμων και ειδικότερα του δικού σας Προγράμματος.
2. Το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» όχι μόνο πρέπει να συνεχισθεί – μέσω οποιουδήποτε χρηματοδοτικού σχήματος – αλλά και να αποκτήσει μόνιμα χαρακτηριστικά, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το εργασιακό σας μέλλον.
Ως εκ τούτου πρέπει να μας θεωρείτε συμμέτοχους και συμπαραστάτες στον δικό σας αγώνα, με την παρατήρηση ότι καλό είναι λογικές ομηρίας και ένταξης συναδέλφων σας σε ψηφοδέλτια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές να αποφεύγονται.

Πάνος Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου
Συνδυασμός «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»